Organisatie

De Tentoonstellingscommissie van Felikat organiseert jaarlijks een aantal internationale kampioenschapstentoonstellingen voor katten onder auspiciën en volgens de reglementen van de Fédération Internationale Féline (FIFe) en het showreglement van Felikat.

Inschrijven

Om uw kat in te kunnen schrijven voor een Felikat tentoonstelling dient u lid te zijn van een kattenvereniging zoals Felikat. Lidmaatschap van of abonnement bij een rasclub of rasvereniging volstaat dus niet. U dient altijd schriftelijk in te schrijven, mondelinge inschrijvingen worden niet geaccepteerd. U dient uw kat(ten) in te schrijven in de juiste categorie. Een overzicht van de categorieën vindt u hier.

Sluitingsdatum inschrijvingen

De sluitingsdatum voor inschrijvingen op een tentoonstelling is 10 dagen vóór de tentoonstellingsdatum of eerder bij het bereiken van de maximale halcapaciteit. Neem geen risico, maak tegelijkertijd met uw inschrijving de betaling van het inschrijfgeld in orde, dat voorkomt teleurstellingen. Betaalde inschrijvingen gaan altijd voor!

Back To Top