Dekbewijs & aanvraag stambomen

Via het ledenportaal kan het dekbewijs en de stamboomaanvragen worden ingevoerd. Klik op onderstaande button en log in in het ledenportaal. Klik in het Ledenportaal op de button Dekmelding en voer de gegevens in.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de Stamboek Adjunct Secretaris van het betreffende ras.

Naar ledenportaal

Eigendomsoverdracht (PDF)

Via het ledenportaal kan het Kennisgeving eigendomsoverdracht worden ingevoerd. Klik op onderstaande blauwe button en log in in het ledenportaal. Klik in het Ledenportaal op de button Katten en volg de instructies.

Heeft u een formulier eigendomsoverdracht voor bijvoorbeeld het overschrijven van/naar een andere vereniging? Klik dan op de groene button hieronder.

Formulier eigendomsoverdracht (PDF) Naar ledenportaal

Aanvraagformulier Catterynaam

Wilt u een catterynaam aanvragen? Via het ledenportaal kunt u een catterynaam aanvragen. Klik op onderstaande button en log in in het ledenportaal. Klik in het Ledenportaal op de button Cattery aanvraag en voer de gegevens in.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de Stamboek Adjunct Secretaris van het betreffende ras.

Naar ledenportaal

Testikelverklaring dierenarts

Wanneer u een testikelverklaring nodig heeft voor uw dekkater, dan kunt u hier het formulier downloaden en alvast invullen voordat u naar de dierenarts gaat. De dierenarts hoeft dan, na controle, dit formulier slechts te ondertekenen. Dat scheelt weer tijd…

Open formulier

Navelbreuk verklaring

Als u een poes wilt gaan inzetten voor het fokken van katten dient u voor iedere poes eenmalig een navelbreukverklaring te overleggen. Download het formulier, vul het in en neem het mee naar de dierenarts die het formulier vervolgens kan ondertekenen.

Open formulier

Verklaring uitzetkat

Voor het uitzetten van een kat dient u uw vereniging op de hoogte te stellen door onderstaand formulier te downloaden en op te sturen. Vul het formulier volledig in!

Open formulier

Verklaring IF-test

Voor het geval u een FIV/FeLV verklaring voor uw kater of uw poes nodig hebt, kunt u ook gebruik maken van deze verklaring.

Open formulier
Back To Top