U bent van harte welkom als lid van Felikat. Wanneer u zich inschrijft als lid van Felikat, dan wordt u aangemerkt als hoofdlid. Nadat uw lidmaatschap is geactiveerd is het mogelijk om gezinsleden aan te melden als gezinslid of als jeugdlid (thuiswonende jongeren van 12 tot 18 jaar).

Kosten

Als hoofdlid, wonend in Nederland, betaalt u € 30,00 per jaar aan contributie. De contributie dient per kalenderjaar betaald te worden. Indien u in het lopende jaar lid wordt, betaalt u de contributie naar rato.
Tevens is het mogelijk om gezins- of jeugdlid te worden. De kosten hiervoor bedragen respectievelijk € 12,50 en € 10,00.
Het is ook mogelijk om alleen een abonnement af te sluiten voor Felikat Magazine. De kosten bedragen hiervoor € 27,50 per jaar voor Nederland en € 42,50 voor het buitenland.

Woont u buiten Nederland? Dan bedraagt de jaarlijkse contributie € 45,00. In beide gevallen ontvangt u automatisch 4 maal per jaar het Felikat Magazine. Naast de contributie wordt u eenmalig € 7,50 entreegeld in rekening gebracht.

LET OP:
Als u woonachtig bent in het buitenland, dan is het van belang dat u eerst onderstaande stappen volgt. Daarna kunt u zich inschrijven via deze website.

Geboortedatum
Land
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top